pixel

Тежкият Баумит Бетон – лесен за работа

baumit

Баумит Бетон е особено подходящ за ремонтни работи. Искате да поправите обрушено бетоново стъпало, недобре изглеждаща градинска пътечка, да запълните малки отвори, да укрепите оградата – това е вашият продукт за вкъщи или в градината!

– винаги желаното качество;
– винаги желаното количество;
– винаги желаната опаковка.

Постоянно качество:
Баумит Бетон е суха, фабрично приготвена смес.  Това е продукт с постоянна, гарантирана, изпитана рецептура. С Баумит Бетон няма да имате съмнение дали якостта отговаря на изискванията.

Баумит Бетон – постоянно качество:

За всеки майстор: Баумит Бетон е предназначен и за специализирания майстор и за домашния майстор, за всеки,  който обича да прави нещата сам, обича да купува изгодно и да прави всичко с хитринка.

Имате желаното количество: Баумит Бетон е винаги под ръка, той е при Вашия Баумит – търговец или в строителния хипермаркет. Ако Ви потрябва малко бетон, за да ремонтирате нещо вкъщи или в градината, или повече бетон, за да излеете стъпалата или да направите бордюри, винаги и по всяко време може да закупите точно необходимото Ви количество.

Баумит Бетон –  желаното количество:

Лесен за пренасяне: Баумит Бетон е пакетиран надеждно в чисти 25 кг торби. Така Вие сами можете да пренесете необходимото Ви количество бетон и да го качите дори и на последния етаж на блока. А пясъкa оставете на децата…

Лесен за съхранение: Можете да закупите Баумит Бетон и да го складирате. Ще  започнете с бетоновите работи тогава, когато на Вас ви е удобно, например през уикенда. Така ще майсторите спокойно на вилата или в градината.

Лесен за работа: Край на мръсотията и съмнителното качество! Преценете сами дали да разбъркате, с риск от глоба и неправилно дозиране, на тротоара пред къщата или блока пясък, чакъл, цимент и вода или да купите готова торба Баумит Бетон с гарантирана якост, която се разбърква само с вода бързо и лесно. А пясъкът оставете на децата…

Баумит Бетон – удобни разфасовки:

По-добре с Баумит Бетон!
Само добавете вода…

Баумит България

Baumit предлага всичко за фасадата - топлоизолационни системи, мазилки, бои. Топлоизолационните системи “Баумит” са икономически изгодни, трайни във времето и намаляват разходите за отопление до 50%.

Прочетете също: