Експериментирайте и бъдете уникални с цветови картели и библиотеки от Марисан

marisan

Създаването на добавена стойност и развитието на обърнат към потребителя, бизнес, е комплексен процес, тясно обвързан с изграждане на качествено партньорство, осигуряващо ползи за всички – от отделния доставчик, до крайния клиент. Строителният сектор, все по-динамично става зависим от инвестициите в развойна дейност и предоставянето на високотехнологични услуги. Произвежданата продукция е важен етап от бизнес процеса, но сама по себе си, не се явява достатъчно условие за постигане на качествен сервиз и професионално обслужване. Точно тук се крие разликата между обикновените и водещите компании, стремящи се към постоянното създаване на нови удобства и практични функционалности за своите клиенти и партньори.

Предлагането на актуални услуги е скъпоструващ и продължителен процес, присъщ на иноваторите, ориентирани към устойчиво развитие и ясно изразено стратегическо планиране. Марисан, определяща се именно като такава фирма, влага постоянни средства и усилия за развитието на раздел „УСЛУГИ“ от корпоративния сайт. Системата Energy in colors е високоефективно средство за сигурно, професионално и креативно планиране на цвета, в неговите най-фини нюанси. Тонирането предоставя на всеки специалист, било то архитект, дизайнер или проектант, забележителна свобода в процеса на цветово проектиране. Чрез Energy in colors могат да се задоволят дори и най-специфичните желания за цветови комбинации. Професионализмът, стоящ зад разработването на системата, предоставя сигурност и лесна ориентация при избора на цвят, гарантирани от приложните норми на цветометрията. Спецификата на тониращата система обезпечава дългогодишния живот и стабилността на цвета.

Като пример за високата резултатност от постоянното развитие на Energy in colors, може да се даде, свободно предоставяният достъп до новоразработените, практически насочени функционалности – ЦВЕТОВИ БИБЛИОТЕКИ И ЦВЕТОВИ КАРТЕЛИ. По този начин, етапът на проучване и анализ на възможните проявления на желаните цветови нюанси, никога не е бил по-лесен и професионално обезпечен.

marisan

ЦВЕТОВИ БИБЛИОТЕКИ интегрира изключително обширен цветови спектър в най-разпространените софтуерни програми. Поради факта, че Марисан цени времето и ресурсите на своите партньори и приятели, компанията направи възможно свободното експериментиране с избора на цвят, лесно и удобно, директно от вашия компютър. Интегрирането на цветовите палитри става възможно, не само при най-актуалните и професионално насочени софтуерни продукти за графична обработка, но и в ежедневно употребяваните офис програми. Подробните инструкции за инсталация и употреба, придружаващи ЦВЕТОВИ БИБЛИОТЕКИ, прави процеса бърз и практичен, изцяло в полза на потребителя.

Специално селектираните палитри на ЦВЕТОВИ КАРТЕЛИ играят ролята на верен консултант, предоставящ избор измежду редица възможни комбинации с практическо проявление. Наличието на ЦВЕТОВИ КАРТЕЛИ под формата на физически носител, позволява лесното им пренасяне директно на строителната площадка или обект, като по този начин се добива ясна и конкретна визуализация на очакваните резултати. За да се постигне по-реално възприятие на цветовата визия, ЦВЕТОВИ КАРТЕЛИ са представени върху пясъчна основа, кореспондираща с, типичните за една фасада, грапави повърхности. По този начин се минимизира възможността за евентуални неточности в цветовото планиране. Отделните цветови палитри и придружаващите ги описания, дават отговор на всички въпроси, касаещи вашия проект. С ЦВЕТОВИ КАРТЕЛИ, всеки желаещ получава достъп до 2080 уникални цветови нюанса.

Креативният дизайн и творческата свобода влизат във вашия дом чрез системата за тониране Energy in colors. Тя е, абсолютно ориентирано към практиката, високоефективно средство, за сигурно, професионално и креативно планиране на цвета в неговите най-фини нюанси. Системата за цветно планиране, заедно с нейните нови функционалности, окрупнява безкрайния цветови свят – неговата структура и богатство на нюансите, в свободна и удобна форма, само на клик разстояние. Tочната цветова комбинация ще придаде на интериора и екстериора траен, положителен импулс, като същевременно ще подсигури подобрено качество на живот за всеки един от нас.

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: