pixel

Футуристична декорация

АТРИ

Футуристичен дизайн, разнообразие, актуални цветове и ефекти – всичко това можете да откриете в новите декоративни линии на фирма Cebos. Те могат да реализират и най-дръзките ви мечти.

Пленяващ дизайн и високо качество са синонимите на новата колекция CeboIron (ЧебоАйрън), която се характеризира с изключителен блясък и поразителен тактилен ефект. Дъжд от стомана и метален пясък дават живот на впечатляващ декоративен ефект, който би направил всеки интериор категоричен, но в същото време уютен. В нея креативността се обединява с естетиката и техническите познания, давайки началото на футуристичната декорация. Благодарение на професионализма на декоратора и качествата на ЧебоАйрън, стените придобиват впечатляващ хроматичен характер. ЧебоАйрън е специфичен акцент, който въпреки всичко се съчетава чудесно с другите елементи на интериора.

фирма Cebos

Сила и изявен релеф характеризират новите ефекти на линията CeboStrong (ЧебоСтронг). Те се получават от обединяването на плътна релефна основа ЧебоСтронг и метализирани финиши. Грапавите повърхности придават на интериора решителен и агресивен характер. Релефът, който ЧебоСтронг създава, обединен с металическия ефект на ЧебоСтил Антико и слюдестия характер на ЧебоАйрън, позволяват да се създадат грапави повърхности, имитиращи до съвършенство различни метални повърхности. С тези продукти всяка стена или елемент се превръща в уникален акцент за един характерен интериор, изпълнен с енергия.

CeboStrong

Фантазия и техника се обединяват в ефектите на CeboCrea (ЧебоКреа), които придават на повърхностите деликатен релеф. Те са оригинални и елегантни. Всеки интериор придобива специфичен чар, когато стените или отделни елементи като колони и ниши се декорират с ЧебоКреа. Възможността да се полага с различни инструменти и върху нея да се нанасят различни финишни продукти, позволява да се реализират широка гама декоративни ефекти. Подходяща е, както за идеално гладки, така и за неравни повърхности.

интериор

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: