Pandomo® Terrazzo от Ardex – разнообразие от възможности

Pandomo® TerrazzoMicro

Pandomo® Terrazzo в своите разновидности е модерна система за дизайн, едно елегантно изпълнение на настилката с класическа Terrazzo оптика. Pandomo® TerrazzoBasic е идеалният избор за бързо използваеми минерални декоративни подове. За много бърза творческа работа с регионален привкус. Pandomo® TerrazzoBasic е изгодна алтернатива в сравнение с традиционните  Terrazzo-техники. Дебелина на слоя от 25 mm.

Pandomo® TerrazzoMicro

Една идея по-фино

Pandomo® TerrazzoMicro предлага още един аспект на дизайна с Terrazzo оптика. Големината на камъчетата тук е значително по-фина. Въздействието е хомогенно, спокойно и може би една нотка по-класно. Акцентите са дискретни, а типичният характер се запазва. Дебелина на слоя от 11 mm.

Pandomo® TerrazzoPlus

Pandomo® TerrazzoPlus съчетава големите предимства на класическия Terrazzo-под като елегантност, екстремна устойчивост и дълголетие с невиждано до сега ниво на ефективност. Благодарение на бързото полагане и ранната якост могат да се полагат около 120 квадратни метра Pandomo® TerrazzoPlus дневно. Дебелина на слоя от 25 mm.

Pandomo® TerrazzoPlus

Основата на Pandomo® TerrazzoPlus е много беден на напрежения свързващ цимент в комбинация с камъчета от различни минерални агрегати.   По отношение на товароносимост  и устойчивост на износване Pandomo® TerrazzoPlus превъзхожда конвенционалното Terrazzo. Със своята елегантност се вписва идеално във всяка област и осигурява безшевен под във фоайета и коридори. С огромно удоволствие представяме нашата референция – единственият по рода си детски научен център в България и Източна Европа.

Pandomo® Terrazzo е подходящ за интериора на:
–    всички жилищни помещения;
–    заведения;
–    магазини, изложбени зали и музеи;
–    офиси и конферентни зали;
–    хотели и ресторанти.

Ардекс

ARDEX произвежда специални продукти за строителството и строителна химия за следните области на приложение: плочка, фуга, под, стена и строителни продукти.

Прочетете също: