pixel

Започва изложението „Стройко 2000

стройко

Над 300 български и чуждестранни компании от строителния и съпътстващи го бизнеси ще представят стоките и услугите си на започващото днес в София 41-во специализирано изложение „Стройко 2000“.

В есенния салон, който ще продължи до 22 октомври в сградата на НДК, ще бъдат представени нови технологии и продукти за подобряване на околната среда и качеството на живота. Девизът на изложението е „За една по-хубава България“ и обединява усилията на организаторите и изложителите да превърнат страната в предпочитано място за живеене.

Паралелно на „Стройко“ ще върви и първото изложение „Арт хоби шоу“, в което се представят доставчици на материали и продукти за приложни изкуства, занаятчийство, хоби и текстил, а също самите творци.

Източник: dnevnik.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: