pixel

Винербергер и Тондах отново ръка за ръка на есенното издание на Стройко 2000

stand wien

От днес посетителите на есенното издание на Стройко 2000 ще могат отблизо да се запознаят с новостите в продуктите и услугите на Винербергер и Тондах, да зададат своите въпроси и да поставят своите проблеми.

„Винербергер и всички фирми от групата на Винербергер предлагат цялостни решения за построяването на един дом, а не просто тухли, керемиди, тръби и настилки“.

Така инж. Цанко Миланов представи двете фирми Винербергер и Тондах, които участват отново под един покрив на нарочна пресконференция на организаторите на изложението Стройко 2000

wien i tondah

Като дългогодишен партньор в изложението Стройко – още от създаването на българския клон – Винербергер винаги се стремила да бъде близо до своите клиенти и да предложи не просто тухла, а цялостно решение, съпроводено от технически консултации, гъвкави обучения и всеобхватен сервиз, дори и в следпродажбения сервиз.

malki

Придобиването на фирми като Земелрок (решения за настилки и ландшафтна архитектура), Пайплайф (пластмасови тръби), Щайнцойг Керамо (керамични тръби) и дяловото участие в Тондах (керамични керемиди и аксесоари за покривни системи) е ясен знак, че Винербергер вижда потенциалите на пазара и се ориентира според нуждите му. Вслушването в пазара е показано и чрез новите продукти, разработени от компанията.

golemi

Най-новият продукт на Винербергер – Porotherm 38 N+F Hi – засега единствената възможност да се изгради дом с монолитни керамични стени и да се изполват всички естествени свойства на глината – дълговечност на материала, акумулираща способност и естествено регулиране на микроклимата е звездата на продуктовата палитра на фирмата.

Всички решения за стени на Винербергер са разработени спрямо трите основни изисквания към един строителен материал, залегнали в цялостната стратегия на компанията – здравословност и екологичност, икономичност и енергийна ефективност.

blizko

За повече информация: wienerberger.bg, facebook.com/wienerberger.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: