pixel

Терафлекс® УНИВЕРСАЛЕН ГРУНД ПРЕДИ Боядисване

teraflex

Терафлекс® УНИВЕРСАЛЕН ГРУНД ПРЕДИ Боядисване е готов за употреба грунд, намиращ широко приложение преди вътрешно боядисване, за подготовка на различни минерални основи като цимент, хоросан, гипсови мазилки и шпакловки, гипсокартон, гипсофазер и т.н. Употребата на продукта се препоръчва и при нанасяне върху здрави покрития на стени и тавани от стари вододисперсионни бои.

Грундът притежава редица свойства като например това да прониква дълбоко в основата и да я импрегнира, като по този начин осигурява нейното дълготрайно заздравяване. Това позволява да се намали разходът на боя. След изсъхване, Терафлекс® Универсален грунд преди боядисване втвърдява повърхността, позволява лесното ѝ шкурене и нанасяне на корекции преди боядисване.

Терафлекс® УНИВЕРСАЛЕН ГРУНД ПРЕДИ БОЯДИСВАНЕ ограничава образуването на цветни разлики като изравнява попиващата способност на повърхността. Продуктът е част от е решенията за интериорно боядисване Терафлекс® VISION, Терафлекс® AQUARELLE и Терафлекс® FRESCO.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: