pixel

Топлоизолационни решения от Марисан финансирани по програма REECL

марисан

ТОПЛОИЗОЛАЦИОННИТЕ РЕШЕНИЯ ОТ Марисан ФИНАНСИРАНИ ПО ПРОГРАМА REECL  са модерни системи за топлинно изолиране на сгради, които обединяват позитивните страни на традиционното строителство с предимствата на съвременните иновативни технологии.

топлоизолации

–  сертифицирани системи с до 15 години гаранция;
– състоят се от добре подбрани и взаимно допълващи се един  към друг по оптимален начин елементи;
– с отлични топлоизолационни и звукоизолационни характеристики, както през зимата, така и през лятото;
–  спестяват до 70% от разходите за отопление и охлаждане;
– позволяват на конструкцията да „диша“, предотвратявайки по този начин образуването на конденз и мухъл;
– изключително устойчиви на замърсяване, стареене, атмосферни влияния и напукване;
– гарантират удължен живот на фасадата, нейната хидрофобност и механична защита.

ТОПЛОИЗОЛИРАНЕТО – ПО- ВАЖНО ОТ КОГАТО И ДА БИЛО

Между всички предимства, които топлинното изолиране предлага, има едно, което в бъдеще ще бъде все по-важно – в топлоизолираните сгради, разходите за отопление и охлаждане се намаляват драстично. Предвид постоянното покачване на цените на енергоносителите, това предимство ще придобива все по-голямо значение.

КОЙТО СЕГА НЕ ТОПЛОИЗОЛИРА- САМ СИ Е ВИНОВЕН!

Посредством актуално действащите програми за енергийно обновяване и повишаване на енергийната ефективност на българските домове, собствениците на жилища получават мощен стимул да санират енергийно своите домове.

енергийно обновяване

НИЕ ЗНАЕМ КОЕ Е ВАЖНО! 

Една топлоизолирана фасада трябва да изглежда добре. Съвсем индивидуална. Да бъде нещо особено. Какво обаче се случва с техниката стояща зад фасадата? Тя е тази, която прави възможна, така желаната от архитекти и дизайнери свобода на изпълнение. Тя е тази, която подсигурява бърз, лесен и сигурен монтаж на системата от строителите. Тя трябва да гарантира възможно най-голямата икономическа ефективност като краен резултат, съчетана с дълъг живот и издръжливост на високи механични натоварвания.

Правилният отговор звучи така: една красива фасада сама по себе си не е достатъчна. Важна е техниката стояща зад нея!

ЕДНА ИДЕЯ ПО-СИГУРНИ, ПО-ПРОСТИ И  ПО-БЪРЗИ

Топлоизолационните системи от Термофлекс® и ТЕРАПОР® се базират върху дългогодишен опит и се доказват успешно в последните десетилетия на пазара. Въпреки това, ние продължаваме постоянно да ги развиваме – като следствие на интензивния диалог, който водим със строителни техници и изпълнители от практиката. Резултатът е иновативни и изключително рафинирани продукти и решения, навлизащи в най-малкия детайл.

ТЕХНИЧЕСКИ KNOW-HOW, КАЧЕСТВО И ПЪРВОКЛАСЕН СЕРВИЗ

Топлоизолационните системи от Термофлекс® и ТЕРАПОР® се състоят изключително от висококачествени компоненти. Освен качеството и know-how обаче, важна роля при тях играят и сервиза и консултацията.

Ние разглеждаме себе си като партньор, от който всички да могат да профитират. По тази причина, ние заставаме активно до всички наши клиенти, архитекти и проектанти във всяка една от фазите на проекта.

За да не остане това твърдение само голо обещание, в Марисан се грижат повече от 150 специалиста, както и търговци в повече от 400 точки в национален мащаб, където можете да намерите нашите продукти.

Убедете се сами и открийте това, което отличава топлоизолационните системи от Термофлекс® и ТЕРАПОР® и ги прави толкова уникални.

Марисан е ОДОБРЕН ПАРТНЬОР на участващите банки в реализацията на инвестиционни проекти по Програмата за кредитиране на енергийна ефективност в дома REECL. Всички топлоизолационни системи и продукти на фирмата са включени като одобрени продукти в каталога на програмата и могат да бъдат финансирани от нея.

Термофлекс

с Марисан Вие получавате:

– до 35% безвъзмездна помощ за всички интегрирани топлоизолационни системи под марките Термофлекс® и ТЕРАПОР®
– допълнително 20% отстъпка предоставена от Марисан за всяка топлоизолационна система Термофлекс® и ТЕРАПОР®, закупена посредством кредит Енергийна ефективност
енергийна консултация и подробна оферта
пълен комплект с документи, необходими за кандидатстване за безвъзмездна помощ от програма REECL
подробна инструкция как да получите безвъзмездна помощ по програма REECL
монтаж на системата (или контрол върху изпълнението)
– до 15 години гаранция

Подробна информация за Програма REECL и начините за кандидатстване по нея може да намерите тук.

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: