Термофлекс® PU CONTACT УНИВЕРСАЛНО ПИСТОЛЕТНО ПОЛИУРЕТАНОВО ЛЕПИЛО

TERMOFLEX

Термофлекс® PU CONTACT е еднокомпонентна нискоекспандираща пистолетна полиуретанова пяна, намираща широко приложение за целите на бързото монтиране на различни  топлоизолационни плочи. Термофлекс® PU CONTACT  е приложим при експандиран (EPS), екструдиран (XPS) полистирен или твърда полиуретанова пяна (PUR). Продуктът притежава отлична адхезия и прилепва много добре към различни минерални основи – от бетон, тухли и мазилки, до стиропор, битумни изолационни материали, дърво и други. Продуктът се втвърдява от влажността във въздуха и същевременно притежава много добри топлоизолационни характеристики. Благодарение на тях се повишава ефектът от топлинната изолация.

Термофлекс® PU CONTACT е елемент от интегрираните системи за топлоизолиране Термофлекс® CLASSIC и ТЕРАПОР® ULTRA. Той е подходящ, както за новопостроени сгради, така и при стари такива, в процес на саниране или подобряване на поставената топлоизолационна система.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: