pixel

Терафлекс® ZINС SPRAY – цинков спрей

марисан

Терафлекс® ZINK SPRAY е цинков спрей, който е предназначен за сигурна и дълготрайна защита на метални конструкции от въздействието на силно агресивна околна среда, корозия и влиянието на променливи климатични и атмосферни условия.

Продуктът е приложим както за защита на нови повърхности без цинково покритие, така и за стари повърхности с повредено цинково покритие. Терафлекс® ZINK SPRAY образува твърдо и дълготрайно покритие върху обработваните основи.

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: