pixel

Терафлекс® RELEASING AGENT – разтворител на ръжда

марисан

Терафлекс® RELEASING AGENT представлява бързодействащ универсален разтворител на ръжда. Благодарение на своята специална формула прониква бързо и дълбоко в ръждата и я разгражда напълно. Освобождава и улеснява демонтирането на корозирали връзки (болтове, панти, гайки, водачи, пружини, ключалки и др.) и развиването на ръждясали и оксидирани винтови съединения по автомобили, камиони, селскостопанска техника, агрегати, уреди и др.

Има отлични дехидратиращи свойства, премахва водата и разтваря замърсяванията. Оставя дълготрайно водоустойчиво покритие, което предпазва трайно повърхностите от корозия причинена от влага или атмосферни условия. Предпазва лъскави метални детайли от потъмняване в следствие на атмосферни условия и влияние на солта.

Терафлекс® RELEASING AGENT съдържа органични молибденови добавки, които гарантират доброто смазване чрез заглаждане на металните повърхности. Премахва скърцането и намалява износването на механичното оборудване. Може да бъде използван като оръжейна смазка и като смазка за редица инструменти.

Флаконът от 400 ml, е със спрей дюза за по-лесна обработка на ръждясалите повърхности. Продукт без мирис.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: