pixel

Терафлекс® БРИКС

teraflex briks

Терафлекс® БРИКС  представлява висококачествен, модифициран строителен разтвор, с приложение при неармирано  зидане. Чрез продукта се изграждат външни и преградни стени от керамични, клинкерови тухли, както и бетонни конструктивни елементи на фуга до 3 см.

Терафлекс® БРИКС
е подходящ за работа, както в интериора, така и в екстериора. При приложението на разтвора за запълване на фуги на зидарията, се осигурява качествен краен резултат, благодарение на високата якост на залепване. С продукта може да се осъществява грубо измазване на керамични тухли.

Терафлекс® БРИКС може да бъде полаган, както ръчно, така и чрез използване на миксери за бетон и машини за непрекъснато полагане. Лесната обработваемост на разтвора го прави практично решение при посочените строителни дейности.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: