pixel

Максимална свобода с новата концепция за полагане на настилка

Probst

VM-X-Paver-Max е името на новата машина за полагане на настилка от Probst, която се предлага в четири варианта на оборудване – от Basic до Premium.

„Управлението на полагането на настилките става по-удобно и ясно от всякога“, казва Ерик Вилхелм, управляващ директор на Probst Group. „Защото, изхождайки от изискванията на потребителите, ние установихме: някои неща на строителната площадка просто трябва да бъдат преоткрити.“

„При разработването на машината производителят залага на принципно нова концепция за полагане на настилка. Благодарение на 360-градусовата видимост при пълно остъкляване VM-X-Paver-Max предлага изцяло ново усещане за пространство и оптимален поглед към ръба на полагане.

Стабилността при товароносимост до 700 кг и опционалните автоматични програми трябва да осигурят ефективно полагане на всички стандартни блокове, предлагани на пазара.

Probst

VM-X-Paver-Max е пуснат на международния пазар като продуктова гама с четири варианта на оборудване, за да отговори на различните изисквания на клиентите по света.

„Проектирахме нова платформа, която ни позволява да произвеждаме четири високопроизводителни машини за индивидуалните изисквания на нашите клиенти“, обяснява Мариус Калтенбах, ръководител на технически екип в Probst.

С четирите варианта (Basic, Standard, Comfort и Premium) клиентите могат да избират от базово до пълно оборудване с ефективни автоматични програми. Общото между всички варианти е впечатляващата гладкост на движението и двойно шарнирната кормилна система, която позволява максимална маневреност и в най-тесните пространства.

Снимки: Probst

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: