pixel

Терафлекс® БЛИЦ

teraflex

Терафлекс® БЛИЦ представлява бързо втвърдяващо, гъвкаво лепило за лепене на абсорбиращи и неабсорбиращи керамични плочки. С него се поставят и гранитогрес, естествен камък, стъклокерамика, както и фини мозаечни и стъклени плочки. Продуктът се характеризира с висока хидро и мразоустойчивост. Това качество го прави отлично средство за лепене върху почти всички видове циментови основи, изложени на динамични климатични промени – от кухни, бани и балкони, до тераси, покриви и ред други.

Терафлекс® БЛИЦ
се препоръчва за лепене на различни керамични облицовки върху подово отопление, както и върху критични и деформируеми основи. Качествата на продукта позволяват употребата му на открито и закрито. В комбинация с хидроизолационните материали на Марисан, продуктът може да се използва в помещения, характеризиращи се с висока, постоянна влажност.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: