pixel

„ФАСАДА НА СЕЗОНА – ЛЯТО 2014“ – Баумит

baumit

ДЪЖД ВАЛИ, СЛЪНЦЕ ГРЕЕ, ФАСАДИ СЕ СЪСТЕЗАВАТ

Започна „ФАСАДА НА СЕЗОНА – ЛЯТО 2014“ на Баумит. Дъжда го имаме, напоследък в изобилие, а в помощ на слънцето засияват и новите 14 фасади претендиращи за най-красиви в етап Лято от конкурса „Фасада на годината 2014”.

На 1-ви юни по традиция започна новият, горещият етап от ежегодния конкурс на Баумит – „Фасада на годината 2014“. В него участват 14 красиви фасади от цяла България, които може да видите тук:

Отново, категориите, в които са разпределени сградите са – жилищни, еднофамилни, административни, хотели, реставрирани, ново строителство.

На вас оставяме избора – коя е най-красивата? Гласувайте за нея еднократно до 31 август 2013 г., 12:00 часа на обяд. Тогава фасадите, събрали най-много ваши гласове ще се класират на първо, второ и трето място и ще участват на финалния кръг от конкурса през март 2015 г.

Ако имате повече фаворити сред фасадите от една колекция, може да дадете израз на своето впечатление и тук:

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда в томбола! Баумит пожелава успех на участниците във „Фасада на сезона – Лято 2014“ и весели летни дни на всички!

Източник: Баумит

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: