pixel

Разкриват се нови възможности за българския бизнес в Мароко

sutrudnichestvo

Правителството одобри проект на Протокол за сътрудничество между Министерството на инвестиционното проектиране и Министерството на застрояването и градското благоустройство на Кралство Мароко. Документът определя застрояването, жилищната политика и благоустройството като области на взаимодействие между двете ведомства, съобщиха от пресцентъра на Министерски съвет.

Мароко е важен партньор за страната ни в Западна и Централна Африка. Подписването на Протокола ще спомогне за навлизането на българския бизнес в региона.

Източник: 24chasa.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: