pixel

Темите във форум BuildingStyle 2022 /част 2/

BuildingStyle

Скъпи приятели, продължаваме с втора част на темите във форум BuildingStyle 2022, с уговорката, че това не е всичко, но когато публикуваме програмата, ще имаме пълната информация. Срещата ни ще се състои от 22-ри до 25-и ноември в СПА комплекс Старосел, където ще отбележим и 20 години ДА Консулт и „1към1 в строителството“.

Лепилата за плочки на Globus: поглед отвътре, класове, приложение според условията.

BuildingStyle

Новости от Hörmann.

BuildingStyle

Audi: Устойчивата премиум мобилност на бъдещето.

Качеството Veka – Традиционни и иновативни прозоречни системи.

BuildingStyle

Развитие на системите на директно изпарение в климатизацията. Daikin VRV 5, най-модерната система, приложения в България и опита на Тюлипс ООД.

BuildingStyle

До днес бяха тайна имената на артистите, които ще бъдат домакини в празничния коктейл в чест на ДА Консулт и „1към1 в строителството“, но с радост ви съобщаваме, че това ще са СкандаУ и Бенд с участието на Светлин Къслев, Иван Йорданов Чери – соло китара, Радослав Славчев Riverman – бас китара, Николай Николов – барабани, Щерион Пилидов – ритъм китара. Зала „Орфей“ ще се превърне в умалена версия на Арена Армеец за всички гости на форума.

Втората вечер ще ни гостува гръцкият изпълнител Iordanis Agapitos и ви обещаваме едно незабравимо преживяване!

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: