pixel

Новата система Profilink Orbis предлага модерен дизайн и висока функционалност

profilink

Profilink Orbis е най-новата алуминиева система за прозорци на Профилинк, която индустриалната група Линкин представи на пазара съвсем скоро.

R&D отделът на компанията усилено работи по разработката на системата през последните няколко години и вече може да се похвали с безкомпромисен като качество и характеристики продукт.

Profilink Orbis съчетава модерен прав дизайн с висока функционалност, предоставяйки надеждни и дълготрайни решения за всеки тип сграда.

Със своите елегантни алуминиеви профили и изключителна топлоизолация, Low Lambda полиамидни термо разделителни ленти от Technoform, ко-екструдирани уплътнения от EPDM с отлична топлопроводимост и фенолни изолатори системата без съмнение ще се позиционира като един от лидерите в своя сегмент.

profilink

Предимства на Profilink Orbis
1. Изключителна топлоизолация – Profilink Orbis се отличава с висока енергийна ефективност благодарение на използването на Low Lambda полиамидни термо разделители и фенолни изолатори, които значително намаляват топлопредаването и подобряват енергийната ефективност на сградите, което води до по-ниски разходи за отопление и охлаждане.
2. Модерен и елегантен дизайн – системата има профили с малка ширина, които позволяват по-големи стъклени площи и по-добро проникване на естествена светлина. Това създава усещане за простор, като същевременно осигурява високи стандарти по отношение на естетиката.
3. Устойчивост – Profilink Orbis е оборудвана с ко-екструдирани EPDM уплътнения, които осигуряват отлична устойчивост на атмосферни влияния.
4. Универсалност и гъвкавост – системата е подходяща за всякакъв тип обекти – от жилищни и офисни сгради до търговски обекти. Възможността за избор на различни цветове и покрития, включително всички RAL цветове, дървесни ефекти и елоксация, прави Profilink Orbis изключително разнообразна в дизайнерско отношение.
5. Лесен и бърз монтаж – Profilink Orbis е проектирана с мисъл за бърз и лесен монтаж, което намалява времето и разходите за инсталация. Това е особено важно за строителни проекти с кратки срокове.

Технически параметри и характеристики:
– Монтажна ширина на системата: 71 мм;
– Възможности за остъкляване (каса): от 24 мм до 50 мм;
– Възможности за остъкляване (крило): от 24 мм до 58 мм;
– Коефициент на топлопреминаване Uf: 1,3-1,4 W/(m².K) с тест рипорт от ift Rosenheim;
– Въздухопроницаемост: Клас 4;
– Устойчивост на вятър: Клас 5С;
– Водонепропускливост: Клас 9А.

profilink

За контакти и повече информация – Профилинк.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: