Новата жилищна сграда “Мираж”в София, изпълнена с пластмасова система Schüco LivIng 82

Schüco LivIng

Жилищната сграда “Мираж” е разположена в един от най-добре развитите райони в София, само на няколко минути пеша от Южен парк, и предлага на своите ползватели всички удобства на големия и модерен град.

Сградата се намира в южната част на столицата – на бул. ‘‘Тодор Каблешков‘‘ и е с разгъната застроена площ от около 5600 кв.м.

Заобикалящите я дървета и зелени площи придават усещане за свежест и спокойствие. Специално внимание е отделено на функционалността в самите апартаменти – благоприятно разпределение на стаите, усещане за пространство и светлина. Тези характеристики, съчетани с облагородената околна среда, правят сградата идеално място за живеене.

Инвеститорът „Тристан 13”  ООД е строително-инвестиционна компания с богат опит в сферата на проектирането, строителството, продажбата, отдаването под наем и управлението на луксозни нeдвижими имоти.

Schüco LivIng

Съвсем естествено е за жилищния си проект „Мираж“ в  гр. София компанията да се довери на световния лидер на пазара на алуминиеви и пластмасови профилни системи Schüco. За обекта е избрана и вложена иновативната PVC система Schüco LivIng 82 MD, фолирана в унисон с актуалните тенденции от Западна Европа – в цвят Braun dekor.

Schüco LivIng

Schüco LivIng 82 MD е 7-камерна PVC система за прозорци с отлични топлоизолационни стойности и тънки видими ширини на профила от 120 мм. Коефициентът на топлопреминаване Uf=0.96 W/m²K. Според цвета на повърхността има четири възможности за основния профил: бял, кремав, тъмно сив и карамел в комбинация със сребристо-сиви или черни уплътнения.

Schüco LivIng

С прозорците Schüco LivIng дразнещият шум остава навън. Прозоречната PVC система и иновативната EPDM уплътнителна технология, комбинирани с шумоизолиран стъклопакет, се грижат за отличната шумоизолация до 47 dB.

Благодарение на изключителния професионализъм в изработката и монтажа на PVC системи от „Агнесика пласт“ ООД – фирма с доказан опит и утвърдена репутация на българския пазар, жилищната сграда „Мираж“ се превръща в новото бижу на един от най-добре развитите райони в София.

Лицензиран вносител на висококачествените профилни системи от бранда Schüco е компанията Алукьонигщал. Вече 25 години фирмата е на българския пазар и наред с търговската си дейност, предлага софтуер, технически консултации и обучение на всеки един етап: от фазата на планиране до финализиране на проекта.

За повече информация – Алукьонигщал.

Алукьонигщал

Алукьонигщал в България е лицензиран вносител на висококачествени профилни системи от алуминий, стомана и пластмаса за остъкляване на прозорци, врати, фасадни и покривни конструкции. Повече от 60 години компанията е партньор с SCHÜCO, световния лидер на пазара на алуминиеви и пластмасови профилни системи, и Jansen, специалист по стоманени профилни системи. Програмата й е насочена към най-високите изисквания в областта на строителството. Според конкретните изисквания, компанията предлага индивидуални решения за пожарозащита, димопреградност, защита от взлом и куршуми, контрол на достъп. Алукьонигщал предлага и продукти за слънцезащита на марката WAREMA- безспорния лидер в бранша. Това сътрудничество и иновативните разработки на продукти доведоха Алукьонигщал да стане технологичен и пазарен лидер. Вече 25 години компанията е на българския пазар и наред с търговската си дейност, предлага софтуер, технически консултации и обучение на всеки един етап: от фазата на планиране до финализиране на проекта. Съвместно с партньорите си фирма Алукьонигщал участва в развитието и изграждането на съвременния архитектурен облик на столицата и страната като участва в изграждането на множество знакови административни и търговски обекти. Доказателство за успешното й развитие са примери като: летище София, МОЛ София, МОЛ Варна, централата на Асет Банк, офис-сгради на Райфайзенбанк, Параден вход на Президентство на Република България, Централни хали, Бизнес парк София, офис-сгради и шоурумове на Mercedes, VW и BMW, множество хотели по българското Черноморие, планински ваканционни комплекси и много др.

Прочетете също: