pixel

АРМИРАЩА СТЪКЛОТЕКСТИЛНА МРЕЖА

armirashta mreja

Хидроизолационният процес се явява детайлна задача, характеризираща се с дългосрочни цели, чиито основни особености трябва да бъдат съблюдавани, ако се цели постигането на качествен краен резултат. Поради тази причина избраните хидроизолационни материали трябва да притежават устойчива и същевременно еластична структура.

Армиращата стъклотекстилна мрежа, част от HYDRO and SPLIT PROTECTION2, защитава хидроизолационната система от появата на пукнатини. За нейното конструиране е използвано фибро стъкло. Структурата на алкалоустойчивата мрежа поема оптимално различни силови напрежения и степени на натиск, оказвани върху нея. Армиращата стъклотекстилна мрежа се характеризира със завидна здравина и якост на опън, като същевременно защитава конструкцията от алкалните въздействия на циментовите разтвори и водното натоварване.

Фактът, че армиращата стъклотекстилна мрежа е третирана с алкалоустойчив импрегнатор, изкоренява шанса за евентуални приплъзвания при полагане.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: