pixel

Хидрозол® BG-AQ БИТУМЕН ГРУНД НА ВОДНА ОСНОВА

bitumen grund

Хидрозол® BG-AQ БИТУМЕН ГРУНД НА ВОДНА ОСНОВА е, готов за употреба, продукт за първично обработване на основата. Той я подготвя по оптимален начин за полагане на рулонна битумна хидроизолация. Той намира предназначение като първи грундиращ слой. Продуктът се характеризира с това, че той прониква в микропукнатини и уплътнява порести повърхности като по този начин значително подобрява адхезията. Веднъж, след като продуктът бъде положен, той осигурява високо ниво на устойчивост на различни по вид климатични и атмосферни влияния като същевременно запазва своите качества.

Хидрозол® BG-AQ БИТУМЕН ГРУНД НА ВОДНА ОСНОВА предразполага спокойното нанасяне върху стари битумни и циментови хидроизолационни материали, замазки, ламарина, метални панели и други. Продуктът може да се нанася и върху различни по вид, гладки повърхности.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: