Затвориха опасен участък от пътя Враца- Монтана заради свлачище

svlachishte

Цепнатина от 10-тина сантиметра се е образувала на асфалта на пътя Враца – Монтана при входа на Монтана в близост до бившия завод за камгарна прежда. Причината е срутище, активизирано от снеготопенето. На мястото е направен оглед. Критичният участък е на платното там, където новият обходен път се влива в старото шосе.

Предприети са мерки за пренасочване на движението с цел безопасност, поставени са и нужната маркировка-предупредителни знаци за шофьорите, каза заместник -областният управител на Монтана Петър Петров.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: