pixel

Фиброциментови панели придават характер на фасадите

 Swisspearl

Фиброциментовите панели Largo от Swisspearl придават текстура, цвят и характер на фасадите и осигуряват високоефективен защитен слой.

Панелите Swisspearl предлагат широк избор от опции за повърхности, съединения и закрепвания и свободно избираеми формати на панелите в рамките на максималния размер.

Покритие Swisspearl Largo Carat

Carat е оцветен фиброциментов панел с полупрозрачно, леко пигментирано покритие. Уникалният естествен вид и непреходната красота на монолитния материал придават отличаваща се визия.

 Swisspearl

Обработки на повърхността

Carat HR има специално покритие, което предлага повишена устойчивост на надраскване спрямо стандартния Carat и защита срещу силно замърсяване и графити. Carat HR се предлага във всички стандартни цветове Carat.

Carat F има специално покритие, което осигурява повишена защита срещу атмосферни влияния и се предлага във всички стандартни цветове.

 Swisspearl

Материали

Фиброциментовите панели се произвеждат от смес от цимент, дървесна маса, армиращи влакна и вода, след което сместа се обработва и оцветява, за да се получат облицовъчните панели. Панелите Swisspearl имат деликатна повърхностна текстура и естествен вид.

Снимки: Swisspearl

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: