pixel

Volkswagen Лекотоварни автомобили

ПОРШЕ БГ EООД

Volkswagen

Volkswagen Лекотоварни автомобили е част от компания Порше БГ ЕООД – официален вносител на марките Volkswagen леки и лекотоварни автомобили и Audi за България. Кратка информация относно предлаганата продуктова гама на марката Volkswagen Лекотоварни автомобили ще намерите тук.

caddy

Caddy

Вие сте строител, електротехник, бояджия, дърводелец, градинар или куриерска компания – и с това едни от най-важните доставчици на услуги за нашето време. И без безкомпромисните, многостранни изисквания на вашия бизнес нямаше да го има него – компактният мултифункционален градски ван за доставки от Volkswagen – Caddy. Моделът налага най-високи стандарти за качество, разумно използване на вътрешното пространство и първокласна ефективност. Опциите за товарно пространство и вътрешно оборудване, които предлага не оставят място за неизпълнени желания.

А в случай, че търсите личен автомобил за Вашето хоби, спорт или пътувания, Caddy във версия семеен ван е правилният избор. С качества като голямо пространство, функционалност и икономичност той поставя нови стандарти в своя клас.

Характеристики на модела:

– 2 моделни варианта: Kasten (товарен) и Kombi (товаро-пътнически)
– 2 колесни бази: 2681 мм, 3006 мм
– Мощност от 55 кВт до 125 кВт
– Полезен товар до 800 кг
– Обем на товарното пространство 3,2 м³ до 4,2 м³ при товарната версия Kasten
– До 7 места за сядане
– 4 варианта за двигател: бензин, дизел, EcoFuel (с фабрична метанова уредба) и BiFuel (на пропан-бутан)
– Вариант за задвижване на 4-те колела 4MOTION

Transporter

Transporter

Задачите на един модерен лекотоварен автомобил са разнообразни и сложни. Затова е важно той да е оптимално подготвен за различните предизвикателства на работното ежедневие. И то по всяко време. Качеството и мултифункционалността на Transporter са се доказали във времето. Той е правилният избор, когато товарът не се вписва в нормата. Моделът предлага почти безгранични транспортни решения и прави възможна индивидуалната конфигурация във всяка област. Пространството може да се оползотвори максимално благодарение на почти вертикалните странични стени в товарната зона, както и на множеството възможности за врати, които да улеснят максимално процеса на товарене и разтоварване. За разнообразното оформление и за по-голяма безопасност при превоза на товари се грижат преградните стени, които се предлагат в най-различни вариации (полувисока или висока преградна стена, със или без прозорец, с плъзгащ се прозорец).

Характеристики на модела:

– 5 моделни варианта: Kasten (товарен), Kasten с двойна кабина, Kombi (товаро-пътнически), бордови и шаси-кабина
– 2 колесни бази: 3000 мм, 3400 мм
– 3 височини на тавана при Kasten и Kombi: 1410 мм, 1626 мм, 1940 мм
– Мощност от 62 кВт до 150 кВт, Евро 5
– Полезен товар до 1438 кг
– Обем на товарното пространство: 5,8 м³ до 9,3 м³
– До 9 места за сядане при Kombi
– 2 варианта за двигател: бензин, дизел
– 2 варианта за задвижване: 4х2 и 4х4 4MOTION

Crafter

Crafter. Конструиран за най-тежката работа.

Имате нужда от екстремно широка плъзгаща врата, през която да натоварите удобно цял евро-палет? Или от голямо пространство за пътници и багаж? А вероятно и от перфектна основа за най-различни надстройки? В лицето на Crafter, известен като един от най-големите и многофункционални лекотоварни автомобили, ще откриете икономичен и надежден помощник за Вашия бизнес. Моделът бързо се превърна в надежден партньор на строители, спедитори, инсталационни техници, автобусни компании както и на специалисти от много други области. Гарант за това са трите компактни и икономични Common Rail TDI двигатели, специално разработени за експлоатация в тежки условия на работа. Още по-голяма икономичност се постига опционално и с Crafter с BlueMotion Technology, благодарение на който ще спестите допълнително гориво.

Характеристики на модела:

– 6 моделни варианта: товарен Kasten, пътнически Kombi, шаси-кабина, шаси-кабина с двойна кабина, бордови, бордови с двойна кабина
– 2 колесни бази: 3665 мм, 4325 мм
– 3 височини на тавана: 1650 мм, 1940 мм, 2140 мм
– Мощност от 80 кВт до 120 кВт, euro 5
– Полезен товар до 2735 кг
– Обем на товарното пространство 9 м³ до 17 м³ при товарната версия Kasten
– До 9 места за сядане

Amarok

Amarok

Името му произхожда от езика на инуитите и означава „вълк“. Също като своя съименник, Amarok е в стихията си сред дивата пустош: пикапът от Volkswagen Лекотоварни автомобили може да се похвали с превъзходни характеристики за движение в пресечени местности. Там, където други достигат предела на своите възможности, Amarok продължава безкомпромисно напред. Като никой друг пикап досега той обединява офроуд проходимост, гъвкави възможности за ползване и висока надеждност. Но и по обичайните пътища Amarok се движи по нов начин: с интериор от най-висок клас и суверенно пътно поведение, той не оставя неизпълнени желания. Amarok поставя нови стандарти и по отношение на комфорт и динамика в сегмента си.

Характеристики на модела:

– 2 моделни варианта: двойна и единична кабина
– Полезен товар до 1100 кг
– Икономични TDI-двигатели 103/132 кВт, Евро 5, с които се постига пробег с едно пълнене на резервоара от 1 000 км
– 3 вида задвижване: 4×2, 4×4 4MOTION перманентно, 4×4 4MOTION с допълнително включване на преден мост
– Специална система ABS за пресечени местности и ESР
– Здрава носеща рама, която предлага стабилност от най-високо ниво, дори при най-сурови условия на експлоатация в пресечена местност
– Най-широката товарна платформа в този клас, която позволява дори да се натовари напречно цяло Евро пале

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: