pixel

Терафлекс® COLOR SPRAY – акрилен емайллак спрей

марисан

Терафлекс® COLOR SPRAY – АКРИЛЕН ЕМАЙЛЛАК представлява бързосъхнеща спрей боя, която е предназначена за интериорна и екстериорна употреба. Може да се полага върху различни повърхности, като метал, алуминий, пластмаса, дърво стъкло камък и други. Отличителни черти на този продукт са бързосъхнещата формула с отличен гланц или матов ефект, както и отличните му антикорозионни свойства, адхезия към повърхностите и UV устойчивост.

Предлага се в широка гама гланцови и матови цветове като: бял и черен мат или гланцови покрития с бял, черен, червен, син, жълт, сив, кафяв, зелен, оранжев и сребрист цвят.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: