pixel

Термофлекс® COLOUR PRIMER оцветен грунд за фасади

marisan

  Термофлекс® COLOUR PRIMER от Марисан е предварително оцветен, висококачествен проникващ грунд, намиращ широко приложение при подготовка на основата, преди полагане на тънкослойни фасадни мазилки. Продуктът се използва и преди боядисване на фасади. Грундът служи като импрегнатор на основата в дълбочина като по този начин я заздравява. Бива използван в интериорна и екстериорна среда.
След като бъде положен, грундът осигурява възможността на стената да „диша“, осигурява водонепропускливостта на основата и подобрява сцеплението на полаганата мазилка или боя към нея. Термофлекс® COLOUR PRIMER позволява предварително оцветяване в цвета на полаганата мазилка като по този начин се създава цветна основа, предотвратяваща появата на цветни разлики и тъмни петна във фасадата. Когато се използва като основа преди боядисване, Термофлекс® COLOUR PRIMER намалява разхода на боя с около 30%.
Продуктът е задължителен компонент от интегрираните системи за топлоизолиране Термофлекс® CLASSIC и ТЕРАПОР® ULTRA.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: