pixel

Щайнцойг Керамо с най-новите си постижения на „Вода София“

winerberger

Щайнцойг – Керамо – част от групата на Винербергер, презентира своите най-нови продукти на осмото международно изложение „Вода София“, което ще се проведе от 28–ми до 30–ти май. На фирмения щанд ще бъдат демонстрирани предимствата на стъклокерамичните тръби като продукт, подходящ както за стандартни, така и за по-нестандартни решения.

В областта на най-широко предлаганите продукти от гамата с диаметри от 100 мм до 1400 мм за полагане в открит изкоп, както и за безизкопно полагане Щайнцойг – Керамо ще представи решения за тръби за полагане в открит изкоп, подходящи за отвеждане на общинските отпадъчни води. Освен това посетителите на Вода София ще могат да се запознаят отблизо с решенията за тръби за безизкопно полагне, които се монтират без открита траншея с помощта на устройство за микротунелиране. Тези високоефективни системни решения са подходящи главно  в градска среда, където е особено важно преодоляването на вече съществуваща инфраструктура като улици, железопътни линии, реки или къщи без да се налага съществено движение на почвените маси.

В отговор на все по-актуалните проблеми за рационалното използване на водата, компанията предлага един от най-устойчивите и естествените материали – керамиката. Стъклокерамичните тръби притежават всички основни предимства на този традиционен материал. Глината като строителен материал е познат от векове не се е променил през последните векове, но технологията – как да се обработва, как да се оформи, как да се изсушава и изпича, както и каква система за съединяване да се приложи – това е претърпяло революционно развитие.

Представянето на най-добрите практики и постижения на Щайнцойг Керамо ще превърне посещението на щанда в истинско изживяване.

Заповядайте в Интер Експо Център, Зала 3, щанд С3, 28-30.05.2014 г.

winerberger

Щайнцойг-Керамо е дъщерна фирма на Винербергер. Със своите четири производствени бази – две в Германия (Фрехен/Кьолн и Бад Шмидеберг), една в Белгия (Хаселт) и една в Холандия (Белфелд) Щайнцойг-Керамо е най-големият производител на стъклокерамичните тръби и фитинги за отвеждане на отпадъчни води в Европа. Всички производства са с непрекъснат производствен процес, осигуряващи стъклокерамични тръби за цял свят. Освен цялостни решения за отвеждане на отпадъчни води Щайнцойг-Керамо предлага и затворен цикъл на обслужване от предварителни консултации за избор на системи, до обучения, продажбен и следпородажбен сервиз.

Източник: Винербергер

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: