pixel

Термофлекс® РЕЛЕФНА ФАСАДНА БОЯ

termoflex

Термофлекс® РЕЛЕФНА ФАСАДНА БОЯ е иновативна, декоративна ролкова мазилка, характеризираща се с ясно изразена релефна структура. Тя успява да създаде твърдо декоративно покритие, притежаващо висока устойчивост на напуквания. Употребата на продукта позволява лесното коригиране на леки неравности и фини пукнатини, което го прави лесно приложим, дори и за непрофесионалисти.

Термофлекс® РЕЛЕФНА ФАСАДНА БОЯ намира приложение при редица видове минерални основи – от бетон и минерални мазилки, до циментови плоскости, бои и други. Продуктът се препоръчва при саниране на повърхности, притежаващи фини пукнатини.

След нанасяне, Термофлекс® РЕЛЕФНА ФАСАДНА БОЯ образува покритие, устойчиво на различни атмосферни влияния, UV лъчи, температурни промени и други външни въздействия. Отличава се с изключителна еластичност и висока паропропускливост. Отворената структура на покритие позволява така нареченото “дишане” на фасадата.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: