pixel

Термофлекс® PU CONTACT УНИВЕРСАЛНО РЪЧНО ПОЛИУРЕТАНОВО ЛЕПИЛО

teraflex

Еднокомпонентната нискоекспандираща ръчна полиуретанова пяна Термофлекс® PU CONTACT е предназначена за моментно монтиране на различни топлоизолационни плочи. Продуктът притежава отлична адхезия, която позволява прилепване към различни минерални основи като бетон, тухли, зидария, мазилки, както и стиропор, битумни изолационни материали, различни дървени, метални и стъклени повърхности. Характеризира се с лесен монтаж и експресно втвърдяване.

Термофлекс® PU CONTACT позволява работа при ниски температури. Продуктът е устойчив на влага. Бързото му втвърдяване, спомага за експресно завършване на работните дейности. Приблизително 2 часа след залепване, плочите позволяват заглаждане с шкурка и фиксиране с дюбели. Полагането на армирана шпакловка става възможно още в същия ден. Якостното залепване гарантира ниската консумация и осигурява спестяването на средства.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: