pixel

Терафлекс® УНИВЕРСАЛНО ЛЕПИЛО ЗА ТАПЕТИ

teraflex

Терафлекс® УНИВЕРСАЛНО ЛЕПИЛО ЗА ТАПЕТИ представлява продукт, предназначен за залепване на множество видове тапети, различни по вид и структура – както леки и тежки, така и гофрирани,  дебели и миещи се.

Специфичната структура на продукта осигурява стабилна здравина на залепване, гарантираща дълготрайната и качествена експлоатация на помещението. Продуктът се разтваря за кратко време, без да се образуват гранули, като същевременно не зацапва повърхностите.  Работата с Терафлекс® УНИВЕРСАЛНО ЛЕПИЛО ЗА ТАПЕТИ позволява бързото и лесно изравняване и напасване на тапетите.

Структурата на Терафлекс® УНИВЕРСАЛНО ЛЕПИЛО ЗА ТАПЕТИ предпазва от развитието на гъбички и мухъл, като по този начин подсигурява здравословната експлоатация на даденото помещение, напред във времето.

Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: