pixel

Терафлекс® БЯЛА ЦИМЕНТОВА ШПАКЛОВКА

shpaklovka

  Терафлекс® БЯЛА ЦИМЕНТОВА ШПАКЛОВКА намира приложение при тънкослойно еластично шпакловане и изглаждане на различни вароциментови и бетонови повърхности. Продуктът е подходящ за употреба при основи от газобетон, гипсокартон и гипсофазер, както и всички видове хастарни мазилки, тухлени зидарии и др. Нанася се и като изравнителен слой върху грапави и неравни вароциментови, саниращи и топлоизолационни мазилки, преди структурни мазилки и бои.
Терафлекс® БЯЛА ЦИМЕНТОВА ШПАКЛОВКА  и високата ѝ модификация позволяват нейното нанасяне като тънък слой (между 2 и 5 мм). Покритието, направено с нея се характеризира с голяма еластичност, устойчивост на напукване и здравина. Продуктът се препоръчва за вътрешно и външно приложение, както и при постоянно влажни помещения.
Повърхността, върху която е нанесена Терафлекс® БЯЛА ЦИМЕНТОВА ШПАКЛОВКА става перфектно гладка и чисто бяла, което изключва нуждата от боядисване. След изсъхване, шпаклованата повърхност може да бъде боядисана с вододисперсионни или органични бои. При нанасяне на светли цветове, разходната норма на боята се спада до 30%.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: