pixel

Терафлекс® ТЕЧНА ДОБАВКА ПРОТИВ ЗАМРЪЗВАНЕ

marisan

Терафлекс® ТЕЧНА ДОБАВКА ПРОТИВ ЗАМРЪЗВАНЕ намира основно приложение при работа в леки зимни условия. Нейните качества предоставят възможност за преработка на разтвора при температури до -10°С. Съставът на продукта комбинира действието на бързостягащата и противозамръзваща добавка, като по този начин осигурява ускорено втвърдяване на разтвора или бетона.

Добавката може да бъде прибавяна към всички сухи строителни смеси и разтвори на циментова и вароциментова основа. Нейните свойства позволяват по-бързото достигане на необходимата минимална якост (4-5 N/mm²) на материала срещу замръзване.

Терафлекс® ТЕЧНА ДОБАВКА ПРОТИВ ЗАМРЪЗВАНЕ подобрява обработваемостта на пресния разтвор или бетон и позволява намаляване използването на водата с 5%. Продуктът се препоръчва при шпакловане или лепене на топлоизолационни материали, както и полагане на различни видове керамични и каменни облицовки. Намира приложение, както интериорно, така и екстериорно. Добавката е подходяща за използване при всички видове транспортен бетон и в предприятията за производство на готови бетонови изделия.

Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: