pixel

Екатерина Захариева открива международната годишна конференция „Устойчиво развитие на строителния сектор”

konferentzia

Вицепремиерът по икономическа политика, министър на регионалното развитие и министър на инвестиционното проектиране Екатерина Захариева откри международната годишна конференция „Устойчиво развитие на строителния сектор”, съобщиха от пресцентъра на Министерство на регионалното развитие и благоустройството.

Форумът, организиран от Българския съвет за устойчиво развитие, ще се проведе от 10.00 часа в хотел „Хилтън“. Вицепремиерът Захариева ще представи пред участниците в него националните политики за устойчиво строителство. Тема на обсъжданията по време на конференцията ще бъдат също и добрите практики за устойчиво строителство, инструментите за дългосрочно гарантиране на качеството и устойчивостта на недвижимите имоти и инфраструктурата, както и строителните продукти и технологии в контекста на устойчивото строителство.

Форумът е част от Световната седмица на устойчивото строителство и се провежда за четвърти път.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: