pixel

Терафлекс® ГАЗОЛИТ

teraflex gazolit

Терафлекс® ГАЗОЛИТ представлява модифициран строителен разтвор, предназначен за изграждане на външни и преградни стени от гладки блокчета и плочи от газобетон или варовик на тънка фуга (от 1 до 3 мм).

Свойствата на Терафлекс® ГАЗОЛИТ  позволяват полагане и работа, както при външни, така и при вътрешни условия. Разтворът се явява особено подходящ и при неармирано зидане. Продуктът служи за изравняване на повърхността или шпакловане на гладки варовикови блокчета и плочи на закрито. Чрез Терафлекс® ГАЗОЛИТ се осигурява качествен резултат при запълване на фуги на зидария.

Високата якост на залепване и силната хидро и мразоустойчивост са само част от свойствата, осигуряващи сигурни и трайни резултати при работа с продукта.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: