pixel

Терафлекс® GASKET високотемпературен силикон

teraflex gasket

Терафлекс® GASKET представлява ацетатен, многоцелеви силикон, притежаващ завидна устойчивост на високи температури. Продуктът запазва еластичността си, както при високи, постоянни температури до 250°C, така и при ниски – до -40°C. Предназначен е за уплътняване и залепване на елементи, подложени на високи или ниски температури като печки, климатици, автомобилни части като ауспуси, скоростни кутии и т.н.

Терафлекс® GASKET образува трайна, плътна и еластична маса с отлично сцепление към различни материали и повърхности като стъкло, керамика, алуминиеви материали, чисти метални повърхности, повечето видове дървесина, както и множество боядисани и пластмасови основи.

Продуктът  е силно устойчив на замърсявания, процеси на стареене и на влиянието на химически реагенти. Неговата структура позволява интериорно и екстериорно приложение, както и устойчивост на UV-лъчи, сняг и други атмосферни влияния.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: