pixel

Месец май – фасадите празнуват!

baumit

Този месец е празничен за нас, екипът на Баумит България! На 13-ти май 2016 отбелязахме нашата двадесетгодишнина с бляскавото шоу „Баумит – животът е цветен“, на което присъстваха над 750 гости – архитекти, строители и инвеститори.

Дни преди рождения си ден, Баумит България организира и фотоизложба „Животът е цветен“ в София, на Моста на влюбените при НДК, където показа и едни от най-красивите цветни фасади, построени или реновирани с продукти на Баумит. Част от сградите вие познавате много добре, защото ги видяхте и оценихте в отминалите безброй сезони в конкурса „Фасада на годината“!

На празника на Баумит беше направен и видео преглед на историята на компанията в България, където почетно място беше отредено и на конкурса, чието начало беше дадено у нас през далечната 2002 г.

Днес, финални дни преди края на сезон Пролет във „Фасада на годината 2016“, ви представяме кандидат-победителите, каним ви да разгледате всички шест фасади тук и да подкрепете любимата си до 31.05.2016, 12:00 часа!

За сега на първо място се класира:

Обект 2, категория Термично саниране, административна сграда „Метарем“ в гр. Павликени.

baumit

Засега на второ място се класира:

Обект 1, в категория Нежилищни сгради – ново строителство, Специализирана очна болница „Света Петка“, гр. Варна.

baumit

На трето място във временното класиране се намира:

Обект 5, в категория Жилищни сгради – ново строителство, жилищна сграда „Тракия плаза“ в гр. Пловдив.

baumit

Чрез гласуване с един клик до 31 май до 12:00 часа на обяд вие подкрепяте вашата фасада фаворит. Събралата най-много гласове се класира на първо място, следвана от две подгласнички. Всеки сезон ще обявява своите три победителки, които ще отидат на големия финал, журиран от публиката „Фасада на годината 2016”, през март 2017 година!

Баумит

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: