pixel

Дърво в къщата

Най-шикозната къща около дърво се намира в държавата Казахстан. Тя е на три етажа, направена е от стъкло и е дело на дизайнерите от руското архитектурно студио A.Masow.

Кръглата къща би била идеално убежище за Питър Пан и неговите изгубени момчета, тъй като се простира високо в клоните на един 40-метров смърч в планините на Казахстан, а в същото време е вдъхновена от минималистичната архитектура на магазините на Apple.

Стъклената сграда се намира извън град Алмати (най-големият град в Казахстан и бивша столица) и се отличава с вита стълба, която позволява на обитателите да се движат между нивата, без изобщо да губят контакт с гората.

Къщата разполага с кухня, хол и тоалетна, а единственото нещо, което ѝ липсва, е неприкосновеност на личния живот – тъй като е напълно прозрачна. Все пак нейната идея е да накара обитателите да почувстват сливане с природата, отказвайки се от някои ненужни неща (като телевизията) и така да израснат духовно и творчески.

жьожго

гжтяожт

durvo v kushtata

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: