pixel

Терафлекс® BRAKE CLEANER – универсален чистител и обезмаслител

марисан

Терафлекс® BRAKE CLEANER представлява активно, силно и изключително ефикасно почистващо средство за покрити с грес и масло машинни части, челюсти, спирачни дискове и накладки. Продуктът подобрява работата на спирачната система, като повишава силата на спиране.

Терафлекс® BRAKE CLEANER се характеризира с много висока почистваща способност, прониква агресивно и бързо разтваря дори втвърдени смазки и замърсявания. Изсъхва бързо и без остатъци. Не поврежда пластмасови или гумени части и уплътнения, както и не предизвиква корозия.

Терафлекс® BRAKE CLEANER е идеално средство за обезмасляване и почистване при ремонт и техническа поддръжка. Намира универсално приложение в производството, индустрията, в работилници,в търговията, в сервизи, при монтажи и поправки. Почиства без проблеми, трудно достъпни места и машинни части. Формулата му не съдържа метиленхлорид. Наличен е в 400 ml, удобен за работа аерозолен флакон за ръчна употреба.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: