pixel

Терафлекс® AQUARELLE SNOW-WHITE – решението за сияйно-снежна белота

марисан

Източник: Марисан

Специалистите в интериорния дизайн отдавна са открили красотата на меките снежно бели повърхности и често залагат на този поразителен ефект. Белият цвят характеризира съвършенството и завършеността, демонстрира абсолютното и окончателно решение, пълната свобода на възможностите и премахване на препятствията.

Терафлекс® AQUARELLE SNOW-WHITE може да удовлетвори дори най-педантичния поглед със сияйно снежната си белота и мека, равномерна, копринена структура. Достойнствата на този висококачествен продукт се допълват от устойчивост на замърсяване и стареене, възможността за почистване с влажна кърпа и отлична покривност при много нисък разход.

Тази боя не капе, не пръска и не се стича. Употребата ѝ не пречи на „дишането“ на стените, а нейното предназначение е за вътрешно боядисване на стени и тавани. Може да се прилага при основи, като цимент, гипсови мазилки и шпакловки, гипсокартон и много други, както и върху здрави покрития на стени и тавани от стари вододисперсионни бои.

Терафлекс® AQUARELLE SNOW-WHITE е екологично безопасна, без вредни емисии, без разтворители и омекотители.

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: