pixel

Терафлекс® AQUARELLE® импрегнатор за дърво

teraflex

Терафлекс® AQUARELLE® импрегнатор за дърво е готов за употреба продукт, характеризиращ се със своята безцветна структура. Намира различно приложение – като импрегнатор и грунд за дървени повърхности, преди нанасяне на финишното покритие.

Терафлекс® AQUARELLE® импрегнатор за дърво се характеризира със своята отлична проникваща способност в структурата на дървения материал, върху който бива полаган. Тя осигурява запълването на порите на обработваната повърхност като по този начин подпомага бързото и лесно шлайфане на дървото.

Продуктът притежава свойството да попива и изсъхва за кратък период от време. Терафлекс® AQUARELLE® импрегнатор за дърво може да бъде полаган върху дървен материал, подложен на влага и различни атмосферни влияния.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: