pixel

УНИВЕРСАЛЕН СТРОИТЕЛЕН ГРУНД на Марисан

grund marisan

УНИВЕРСАЛЕН СТРОИТЕЛЕН ГРУНД на Марисан е продукт за грундиране, който се предлага в концентрирана форма. Предназначен е предимно за бояджийска дейност като служи за импрегниране на различни минерални основи (циментови,  вароциментови, гипсови мазилки и шпакловки), преди външно и вътрешно боядисване. УНИВЕРСАЛЕН СТРОИТЕЛЕН ГРУНД на Марисан не е подходящ за импрегниране на подове.

Този дълбокопроникващ грунд е перфектен при подготовка на дадена основа, преди тя да бъде хидроизолирана. Това се дължи на свойството му да прониква в порите на самата основа като по този начин успява да ѝ предаде нужната здравина. След разреждане с вода в съотношение 1:10, материалът образува лесна за нанасяне течна смес с ниска разходна норма. УНИВЕРСАЛЕН СТРОИТЕЛЕН ГРУНД на Марисан е подходящ за употреба и при затоврени помещения поради факта, че почти няма мирис.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: