pixel

Терафлекс® AQUARELLE® безир ленен

besir

Терафлекс® AQUARELLE® безир ленен представлява разтвор, готов за употреба, съдържащ в себе си термично обработено ленено масло и различни по вид добавки. Намира широко приложение при импрегниране,  грундиране и защитаване на дървени повърхности, подложени на различни атмосферни условия.

Продуктът позволява, след като е нанесен в 2-3 слоя, да бъде използван като грунд преди нанасяне на алкидни бои,  лакове и емайллакове. Благодарение на комплексните си свойства намира приложение като продукт, подходящ за реставриране на старинни дървени изделия с цел по-дългото им съхранение.

Терафлекс® AQUARELLE® безир ленен е естествен природен продукт, характеризиращ се с отлична проникваща способност. Неговите качества предпазват дървото от потъмняване като същевременно с това подчертават неговата текстура и оформят красивата му визия.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: