Терафлекс®AQUARELLE алкидна боя за метал и дърво

alkidna-boia

Терафлекс®AQUARELLE алкидна боя за метал и дърво притежава свойството да образува дълготрайна защита на повърхността, върху която е нанесена. Продуктът се характеризира със своята способност да възстановява и придава свеж вид на различни структури и елементи от метал и дърво.

Терафлекс®AQUARELLE алкидна боя за метал и дърво намира широко приложение и при декорация на посочените повърхности. Свойството да се нанася бързо и лесно, прави продуктът достъпен за обикновения потребител. Алкидната боя е съвместима и с различни грундове на тази основа. Терафлекс®AQUARELLE алкидна боя за метал и дърво притежава отлична адхезия с различните повърхности – от дограма и огради, до различни конструкции, намиращи се на закрито и открито.

Продуктът се предлага в богат цветови диапазон – бял, вишнево червен, жълт, зелен, кафяв, маслено зелен, млечно кафяв, оранжев, охра, резеда, сив, син, слонова кост, червен и черен.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: