pixel

Стартира 10-тото юбилейно издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината

vidima

На 14 Януари 2014 година стартира десетото юбилейно издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013. Темата на конкурса е „Скроени по хората пространства”.

В конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013 могат да участват студенти или млади дизайнери до 35 години. Проектите трябва да бъдат авторски – 3D визуализации на бани, създадени само с продуктите на Ideal Standard. Проектите може да са индивидуална или колективна разработка. Всеки участник/колектив може да подаде неограничен брой 3D проекти на бани и в двете категории „Идеалната баня на моето семейство” до 15 кв. м. и „Моята лична идеална баня” до 8 кв. м. 3D проектите, които участниците трябва да представят за участие в конкурса, се приемат до 12 часа на 24 февруари 2014 г. За повече информация, посетете сайта на конкурса www.banianagodinata.com.

Източник: arhitektura.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: