pixel

Терафлекс® Platinium

teraflex platinium

Терафлекс® Platinium представлява подобрено високоякостно и еластично флексово лепило от клас С2ТЕS1, с намалено свличане и удължено отворено време. Предназначено е за еластично лепене на стъклокерамика, интериорно стъкло, гранитогрес, декоративни елементи от камък, облицовъчни плочи и тухлички, облицовки от фибростъкло и др. Лепилото е с изключително високи якостни показатели и висока устойчивост на влага и студ, което го прави отлично средство за лепене върху почти всички видове основи, плочка върху плочка, както и при наличието на подово отопление.

Продуктът прави впечатление с изключително високите си характеристики и качествени показатели, които са далеч над въведените по стандарт стойности. Освен със своите високоякостни показатели, удълженото отворено време и намаленото плъзгане лепилото се отличава и с изключително висока хидро- и мразоустойчивост.

Терафлекс® Platinium
е идеалния избор за изпълнение на строителни работи с високи изкисквания за устойчивост на атмосферни, термични и механични влияния. Неговите свойства гарантират значима здравина и якост на сцепление към критични основи.

С Терафлекс® Platinium може да си спестите също така и трудоемките и скъпоструващи операции, по премахване на стари настилки и покрития, като позволява лепене на новата облицовка от плочки върху здрава стара подобна облицовка.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: