pixel

Специални жилища за семейства с малки деца в Индия

imoti

Почти двугодишният спад в търсенето на недвижими имоти, икономическата стагнация и високите лихви по ипотечните кредити накараха предприемачите в Индия да търсят иновативни начини за привличане на клиенти. За компанията Gera Developments това е концепцията ChildCentric Homes.

„Начинът за допълнително стимулиране на творческите и физически процеси у подрастващите не само осигуряват всестранното развитие на детето, но и помага на родителите да намалят нивото на стрес, тъй като всички услуги са налични на територията на комплекса и няма да се налага например, да влизат в задръствани, които в Индия са почти целодневни. Поколението на нашите родители се стремеше да ни направи или лекари, или инженери. Днес ние се стараем да предложим на родителите условия, при които децата да разгърнат своя потенциал в насоката, която искат”, казва Рохит Гера, управител на Gera Developments.

Предвижда се комплексът, който ще се намира в Пуна, да бъде оборудван със съвременни студиа за танци, голям басейн, тенис кортове, отговарящи на международните стандарти за качество. Компанията инвеститор вече е подписала договор с известни личности в своята област, които ще преподават в училището за млади таланти. Тук влизат световно известни певци, композитори. Също така Вишванатан Ананд – световен шампион по шахмат, Махеш Бхупати – първият индиец спечелил Големия шлем. Децата също така ще имат възможност да усвоят тънкостите на художествената гимнастика, а тяхното личното развитие ще е на база учението на Дейл Карнеги.

В скоро време такъв комплекс ще се появи в индийския щат Гоа, а първите два проекта в рамките на тази инициатива вече се строят в градовете Пуна и Бангалор. Предстои да бъдат пуснати в експлоатация след две години. Апартамент с две спални в ChildCentric Homes ще е с цена 144 000 USD, а с три – 177 000 USA.

Източник: fakti.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: