Програма „Вашият дом“: аll-inclusive пакети за еднофамилни къщи от Ytong

ytong vashia dom

Функционални и красиви архитектурни решения за енергоефективен дом с пълно съдействие по време на строителния процес

В представите на съвременния човек идеалният дом е красива и функционална еднофамилна къща. Стартирайки такъв проект всеки е наясно, че по пътя ще трябва да се вземат много и важни решения, да се инвестира време за бюрократични изисквания и надзор над строежа. Много хора се притесняват от качеството на строителството, контактите с администрацията и финансирането на проекта.

Ксела България, производителят на зидарските блокчета Ytong, се зае с тази нелеката задача да създаде уникална аll-inclusive за изграждането на съвременна еднофамилна къща. Тя е синоним на качествено, бързо и икономично строителство. Големите предимства започват от предварително обявената цена с включени в нея разнообразни услуги, от които клиентът може да избира. От изключителна важност е и гарантираният срок на строителство – не повече от 6 месеца от откриването на строителна площадка до Акт 15. Клиентът може да разчита на съдействие при административните процедури от партньори по програмата във всеки етап на строителството.

ytong vashia dom

Новаторската програма „Вашият дом“ предоставя избор от изключително функционални и красиви архитектурни решения в стила на традиционната и модерната българска архитектура, създадени от архитекти с голям професионален опит. От клиента се очаква само да сключи споразумение с Ксела България и договор с архитекта на избрания проект, както и да подпише договор с включена в програмата строителна фирма. Голямо предимство е, че фирмите-партньори на Ксела България са с висока репутация на българския пазар. При осъществяването на проектите се залага на качествено проектиране и строителни материали от водещи производители. Строителните фирми са доказани професионалисти с богат опит в изграждането на разнообразни обекти.

Важен фактор за всеки инвеститор е планирането на разходите – в програмата „Вашият  дом“ цената е предварително обявена, като по този начин няма да има неприятни изненади по време на строителството. Правната документация е предварително изготвена и е осигурено воденето на строителните книжа. Всичко това спестява на частния инвеститор много главоболия и средства.

ytong vashia dom

Резултатът е красива и функционална еднофамилна къща. Със стени, изградени от висококачествените топлоизолационни блокчета Ytong extrA+ – това гарантира енергийна ефективност, по-висока от изискванията на българските норми и като следствие минимални разходи за отопление през зимата и за охлаждане през лятото. И всичко това с фиксиран срок на завършване, гарантирано качество и без негативни емоции.

Ytong в България

Производство на Ytong в България започва през 1994 г. Ксела България ЕООД, част от Xella International, е единственият производител на продукта у нас. Ytong се произвежда от екологично чисти суровини – пясък, варовик, гипс и вода. Производствената технология е ориентирана към снижаване на енергоемкостта и допринася за запазване на екологичния баланс на планетата. Ytong е подходящ за жилищни, административни, индустриални и селскостопански сгради.

Xella International GmbH е една от най-големите компании за строителни материали на немския и европейския пазар със седалище в Дуисбург, Германия. Xella International осигурява работа на над 6 700 сътрудници в 90 завода в 19 страни по света.

Xella International продължава да разширява своята дейност, като заводи за производство на Ytong вече са открити и в близост до Москва, Пекин, както и в Мексико.

Ксела България

Ксела България е на българския пазар от близо четвърт век и е част от Xella Group - водещ световен производител на строителните материали, доказали качеството си през годините - блоковете от клетъчен бетон YTONG и минерални топлоизолационни плочи Multipor. Xella е със седалище в Дуисбург / Германия, притежава 95 завода за производство в 20 държави и търговски организации в повече от 30 страни. В България оперират два завода – този за YTONG в София и за Multipor – в Добрич, като произведените материали се изнасят в над 10 страни от Европа и Близкия изток.

Прочетете също: