pixel

Основен ремонт и свежи цветове на моста на Цариградско шосе

Tzarigradsko shose

 Първото нещо, което виждаме в един град са цветовете. След това отчитаме типа сгради, разположението и архитектурата. По-цветните тоновете, създават по-положително настроение на жителите и гостите на града.

София също има потенцял да се разкраси в тази посока съобщават от fakti.bg. Глобалната кампания Let’s Colour Projectна Akzo Nobel ще помогне за за тази инициатива, чието начало беше поставено през 2010 г. Едно  от местата, на което ще се придаде малко по-уютен вид е мостът на Цариградско шосе, на който това лято беше направен основен ремонт. За проект Color Home бяха предоставени безвъзмезно 900 литра от  боите с марката Levis с които ще покрият около 5000 кв.м площ.

Tzarigradsko most

 Инициативата с боядисването и реновацията на моста се провежда между бизнеса и Столична община и е в подкрепа на кандидатурата на София за Еропейска столица на културата 2019 г. Наред с България в нея участват страни от всички краища на света, като Бразилия, Великобритания, Франция и Индия, Испания, Белгия, Унгария, Ирландия, Полша, Канада, Китай, Южна Африка, Тайван, Холандия, Турция и други.

www.stroiteli.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: