pixel

Нов рекорд за продажба на имот в Берлин

Берлин имоти

Агенция за недвижими имоти в Берлин постави рекорд на местния жилищен пазар, като продаде мезонет за 5.7 млн. EUR. Големината му е 259 кв.м, което прави по 22 000 EUR/кв.м. Предишният рекорд беше за апартамент с цена от 5 млн. евро.

По информация от fakti.bg собственика на луксозния имот ще има на разположение много екстри като, винарна, частна спортна зала и сауна с изглед към града.
Локацията на имота е в центъра на Берлин, а съседни сгради са луксозни магазини и петзвезден хотел.
Анализатори припомнят, че се наблюдава ръст в цените не само на луксозните имоти. С 10% поскъпнаха имотите като цяло през 2013 г. в германската столица. Средната цена на жилища е била 168 000 EUR, или 2660 EUR/кв.м.
www.stroiteli.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: