pixel

Нови, здрави и еластични лепила за професионалисти TYTAN PROFESSIONAL

Tytan

TytanВисокоеластично лепило за плочки Tytan Superflex

Лепилото TYTAN Superflex е предназначено за залепване на всички видове стенни и подови керамични плочки, фаянс, теракота, клинкер, гранитогрес, мозайки, мозаични и циментови плочки, каменни плочи (след проверка за устойчивост на оцветяване) и каменни конгломерати в малки и големи размери. Предназначено за всички типови и специални основи, за вътрешно и външно приложение, включително за балкони и тераси, подово отопление, кухни, бани, басейни, фасади, коридори. Прилагането на армиращи влакна значително улеснява залепването на всички керамични облицовки.

Tytan

Tytan


TytanЕластично лепило за плочки Tytan Flex

Лепилото TYTAN Flex е предназначено за залепване на всички видове стенни и подови керамични плочки, фаянс, теракота, клинкер, гранитогрес, мозайки, мозаични и циментови плочки, каменни плочи, устойчиви на оцветяване (след предварителна проверка на устойчивостта на оцветяване). Прилагането на армиращи влакна значително улеснява залепването на всички керамични облицовки. Препоръчва за употреба на балкони, тераси, фасади, бани, обществени бани, промишлени и битови кухни, коридори, комуникационни помещения и т.н.

Tytan

Tytan


TytanЕластично лепило за плочки Tytan Gres

Лепилото TYTAN Gres е предназначено за лепене на стенен и подов гранитогрес, клинкерни и керамични плочки с размери, които не надвишават 35х35 cm, изложени на типиченно натоварване. Препоръчва се за стандартни строителни основи, на закрито и открито. Прилагането на армиращи влакна значително улеснява залепването на всички керамични облицовки.

Gres

Tytan


TytanЛепило за плочки Tytan Standard

Лепилото за плочки TYTAN Standard е предназначено за ефективно лепене на стенни и подови керамични плочки (фаянс, теракота), изложени на типично ниско натоварване. За използване в жилищни, сухи и мокри помещения върху твърди повърхности.

Tytan

Tytan


TYTAN PROFESSIONAL Superflex Flex Gres Standard
Технически параметри
EN 120004 C2 TE S1 C2 TE C1 TE C1 T
Цвят сив
Темп. при работа +5°C до +30°C
Дебелина на слоя 2-10 мм
Фугиране след 12/24 ч
Отворено време 30 мин.
Време за корекции 30 мин.
Натоварване: частично/пълно 3/14 ч
Размери на плочките
<30×30 см + + + +
<35×35 см + + +
<40×40 см + +
<50×50 см + +
<100×100 см +

Tytan

TYTAN PROFESSIONAL Superflex Flex Gres Standard
Видове основи
Порьозни >3% + + + +
Подове с високо механично натоварване + +
Над подово отопление + +
Над течни изолации + + +
Замазки + + + +
Анхидритни замазки + + + +
Бетон + + + +
Газобетон + + + +
Керамична зидария + + + +
Циментови мазилки + + + +
Гипсови мазилки + + + +
Плочка върху плочка + + на закрито
Остатъци от PVC лепило + +
Бои за бетон + +
Блажна боя + +
OSB +
Гипсокартон + + + +
Видове плочки
Гранитогрес + + +
Тъмен естествен камък + + +
Теракот + + + +
Циментови плочи + + + +
Помещения
Бани + + + +
Кухни + + + +
Коридори + + + +
Стълбища + + +
Индустриални подове +
Тераси и балкони + +
Фасади + +
Басейни + +
Мокри помещения + + + +

За контакти и допълнителна информация – www.tytan.bg.

Селена България

Селена Груп е глобален производител и дистрибутор на широка гама строителна химия за професионалисти и домашни майстори. С марката Tytan се предлагат широка гама от продукти, предназначени за строителни и довършителни работи: полиуретанови пени, уплътнители, лепила, консерванти за дърво, ленти, хидроизолационни съединения, изолационни системи, строителни разтвори, мазилки, бои и много други. На всеки етап от изграждането или обновителния процес, Tytan предоставя цялостни и ефективни решения. Поради тази причина, продуктите с марка Tytan се радват на добра репутация сред професионалистите в световен мащаб. Всеобхватен отговор на нуждите на строителството: монтиране, уплътняване, залепване, запушване, хидроизолация, мазилки, облицовки, боядисване, изолация.

Прочетете също: